0 332 320 0 777

Yurt İçi Turlar

Sizi Arayalım

ALAÇATI OT FESTIVALI

5-7 NISAN 2019

1 GECE - 2 GÜNDÜZ

VIZE GEREKTIRMEZ

450 TL

0-4 Yaş(Bebek) : FREE / 4-11 Yaş(Çocuk) : 370 TL

Ulaşım : LÜKS ARAÇLARLA ULASIM

ALAÇATI OT FESTIVALI

 

1.Gün:Kahvaltinin ardindan panoramik çesme turu esnasinda Çesme Kalesi ile Kanuni Sultan Süleyman tarafindan yaptirilan Kervansaray görecegimiz yerler arasinda. Çesme Meydaninda verecegimiz serbest zamanin ardindan Alaçati’ya hareket ediyoruz. Tas evleri, renkli sokaklari, arnavut kaldirimlari ile bu güzel ege kasabasi bütün ihtisami ile sizleri karsilayacak. Daha sonra ot festivalinin yapildigi alana hareket ediyoruz. Alaçati’da 1001 çesit ot yetistigi efsanelerde anlatilmaktadir. Otlarin çesitliligi ve bu otlar ile pisirilen geleneksel yemeklerin kaybolmamasi için düzenlenen festival yerel giysiler giymis halkin dogadan topladiklari çesit çesit otlarini araçlara yükleyerek yaptiklari geçidi izleyebilirsiniz. Sonrasinda Festival alaninda alis veris yapip birbirinden farkli ege lezzetlerini tatma imkani bulabilirsiniz. Festival sonrasi konaklama için otelimize geçiyoruz.

2.Gün:Sabah otelde alinan kahvalti sonrasi rehberinizin belirledigi saatte hareket ediyoruz. Yaklasik bir saatlik bir yolculugun ardindan antik Mayalarin rivayetlerinede yer bulan Sirince Köyü'ne variyoruz. Zeytin agaçlari, tas sokaklari ve evleriyle ünlü köyde yürüyüs yaptiktan sonra serbest zaman veriyoruz. Ögle yemegi için Sirince'nin meshur kabak çiçegi dolmasini tadabilirsiniz. Sirince turumuzdan sonra Efes Antik Kenti (Tiyatro, Celsus Kitapligi, Hadrianus Tapinagi, Trianus Çesmesi, Odeion, Agora) ziyaretimizi gerçeklestirecegiz. Daha sonra Kusadasi'na geçiyoruz. Burada rehberimizle birlikte yürüyüs yaptiktan sonra siz misafirlerimize serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonunda belirtilen saatte Konya'ya dönüs için yolculugumuza basliyoruz. Konya'ya varis ve siz degerli misafirlerimizin alindiklari noktalara birakiyoruz.

Ücrete dahil olan hizmetlerimiz

  • Lüks Araçlar Ile Ulasim
  • 1 Gece Konaklama
  • 1 Kahvalti
  • 1 Aksam yemegi
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Araç Içi Ikramlar
  • Seyahat Sigortasi

Ücrete dahil olmayan hizmetlerimiz

  • Ögle Yemekleri
  • Müze ve Ören Yeri Giris Ücretleri
  • Tüm Kisisel Harcamalar

Önemli Bilgiler

  • Tur esnasinda kesinlikle koltuk numarasi sözü ve garantisi verilemez.
  • Koltuk siralamasi, rezervasyon sirasina göre yapilmaktadir.
  • Rehber gerekli gördügü takdirde, tüm programi gerçeklestirmek kaydi ile zamanlama ve program akisi konusunda degisiklik yapma hakkina sahiptir.
  • Turumuzda rehberlik, ulasim ve çevre gezileri paket programdir.
  • Yeterli çogunluk saglanamadigi takdirde tur iptal olur veya bir sonraki tarihe ertelenir.
  • Böyle bir durumda acentamiz misafirlerimize 1(bir)gün öncesinden haber vermekle yükümlüdür.

YUKARIDA YAZILI OLAN TUR PROGRAMI KAYME TURIZM TARAFINDAN ÖZGÜN OLARAK YAZILIP HAZIRLANMISTIR HERHANGI BIR SEKILDE PROGRAMIN KOPYALANMASI YAYINLANMASI YASAKTIR.

TÜM HAKLARI KAYME TURIZM'E AITTIR.

GEZI SÜRESINCE KULLANILACAK ARAÇLAR

Turlarimizda Kullanilan Arac Tipleri Kisi Sayilarina gore asagidaki sekilde siniflandirilir. Her turumuzda bulunan kisi sayisina gore asagida bulunan arac tipleri tayin edilir

28 kisi ve uzeri Mercedes Travego -Tourismo , Man Fortuna , Mitsubishi Safir

27 kisiye kadar luks Isuzu Novo - Isuzu Turkuaz - Otokar Sultan

15 kisiye kadar luks Mercedes Sprinter-Volkswagen Wolt araclar kullanilir.

MERCEDES TRAVEGO & TOURISMO

46+1 koltuklandirma, Abs, Asr,Klimali, karoseri indirme kaldirma sistemi, Tempomat, biri onde biri orta kapida olmak uzere 2 adet 15 Lcd tv, Dvd player ( DVD-CD-MP3 ),sicak su unitesi, 2 adet sogutucu dolap.

MAN FORTUNA

46+1 koltuklandirma, abs, asr, Klima , 2 adet monitor, 2 adet buzdolabi, su isiticili mutfak unitesi, okuma lambalari , rehber anonsu icin ses sistemi, cd ve dvd oynatici

MITSUBISHI SAFIR

46+1 koltuklandirma, abs, asr, Klima , 2 adet monitor, 2 adet buzdolabi, su isiticili mutfak unitesi, okuma lambalari , rehber anonsu icin ses sistemi, cd ve dvd oynatici

ISUZU NOVO - ISUZU TURKUAZ - OTOKAR SULTAN

27+1 koltuklandirma, Abs,Asr, Sicak su unitesi, Sogutucu dolap, Klima, Ses sistemi, 15 Lcd Tv

MERCEDES SPRINTER - VOLKSWAGEN WOLT

15 + 1 koltuklandirma, Abs,Asr, Klimali, Ses sistemi, 15 Lcd Tv, Sogutucu dolap, Sicak su unitesi

Sizi aramamızı ister misiniz?

Lütfen Bilgilerinizi bize iletin